Route & parkeren Heerlen

Adres

Burgemeester van Grunsvenplein 145
6411 AS Heerlen

Route

Openbaar vervoer - Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en linksaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theater Heerlen ligt.

Met de auto uit de richting Maastricht - Komt u uit de richting Maastricht, volg dan de autoweg richting Heerlen. Bij Heerlen neemt u de afslag richting Heerlen-centrum. Na winkelcentrum 'Loon gaat u rechtsaf en meteen de eerste afslag links. U rijdt zo de Parkeergarage in ónder Theater Heerlen. Vanuit de garage voert binnendoor een trap naar de hal.

Met de auto uit de richting Eindhoven - Komt u met de auto uit richting Eindhoven, volg dan de A76 Eindhoven/Aken, tot enkele kilometers vóór Heerlen. Neem dan de afslag N281 Voerendaal/Heerlen/Kerkrade. Verlaat bij de afslag Heerlen-centrum de autoweg. Aan het einde van die afslag gaat u linksaf, daarna de 1e straat rechts en opnieuw linksaf.

GPS adres Muzenlaan Heerlen - 50.8868758 5.9721068

Plan uw route

Parkeren

Parkeren in de buurt van Theater Heerlen
Rondom Theater Heerlen zijn er meerdere parkeerplaatsen beschikbaar. Bij Q-park Theater Heerlen en Q-park 't Loon kunt u gebruik maken van de speciale Q-park uitrijkaart, waarvoor u voor het speciale tarif van €5,- voor 5 uur kunt parkeren. Deze uitrijkaarten zijn te koop in ons DSM Theatercafé of bij de portier. Voer bij het uitrijden altijd eerst de speciale uitrijkaart in, daarna de kaart die u gekregen heeft bij binnenkomst van de parkeergarage.

Een overzicht van de parkeerplaatsen vindt u hier:

- Q-park Theater Heerlen (Muzenlaan 1, Heerlen).
Onze bezoekers maken graag gebruik van de Q-Park parkeergarage onder het theater. In deze garage bevindt zich een speciale ingang met lift naar de entree van het theater. En met een speciale uitrijkaart parkeert u hier voor het speciale theatertarief van €5,- voor 5 uur parkeren. Meldt aan onze medewerkers in welke parkeergarage uw auto staat.

- Q-park ‘t Loon (Appollolaan 11, Heerlen).
Ook hier biedt Q-park speciale uitrijkaarten aan van €5 voor 5 uur. Deze kaarten zijn ook te koop in het DSMtheatercafé of bij de portier in ons theater. Meldt aan bij onze medewerkers in welke parkeergarage uw auto staat.

- Parkeerdek Homerusplein (Winkelcentrum ’t Loon).
Let op! Hier gelden wisselende parkeertijden. Controleert u goed tot wanneer u dient te betalen, op sommige dagen is dit tot 22.00 uur 's avonds.

- Parking ‘Nieuw Eyckholt’ (Nieuw Eyckholt, Heerlen).
Deze parking ligt op +/- 700 meter afstand van Theater Heerlen. Hier kunt u voor €1 parkeren.

LET OP: Als u zeker weet dat u binnen de tijdsduur van de uitrijkaart bent gebleven tijdens het parkeren, dan kunt u bij vertrek direct uitrijden door eerst deze uitrijkaart bij de slagboom in te voeren en daarna uw ticket dat u bij het inrijden heeft gekregen.
Als u niet zeker weet of u binnen de tijdsduur van 5 of 10 uur bent gebleven, dan doet u er verstandig aan om bovenstaande handeling eerst bij de automaat uit te voeren om er zeker van te zijn dat u niet hoeft bij te betalen.

Parkeren voor mindervaliden
Naast het theater zijn 3 parkeerplaatsen voor mindervaliden beschikbaar (wanneer u recht voor de ingang van het theater staat vindt u deze links, direct aan het plein naast de kassa). U mag hier met uw mindervalidenkaart én een parkeerschijf maximaal 3 uur gratis parkeren.

Oplaadpunt elektrische auto's
Meer informatie over oplaadpunten voor elektrische auto's, vindt u op de website www.oplaadpunten.nl.