Finalistentournee Cameretten

Finalistentournee Cameretten

Festival 2016

Cabaret
THEATER HEERLEN - LIMBURGzaal
Sterrang: € 20,00
Rang 1: € 17,50
Rang 2: € 15,00
Rang 3: € 10,00
Bestel

Cameretten Festival is dé cabaretkweekvijver van Nederland! In 1966 gestart als lustrumactiviteit van studentenvereniging SSR te Delft, is het nu één van de grootste cabaretfestivals van ons land. Vele grote namen zoals Bert Visscher en Jandino Asporaat hebben hier hun eerste stappen gezet. De strijd om de finale van Cameretten Festival 2016 is gestreden! Nu is het tijd voor de drie finalisten. Bereid je voor op een avond keihard lachen!

In meer dan vijftig jaar tijd hebben vele grote namen hier hun eerste stappen gezet. Zo hebben duizenden mensen onder andere Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Jandino Asporaat zien vallen en weer opstaan! Laat je vanavond ook verrassen door vers cabarettalent en ontdek de topcabaretiers van morgen.

In 1966 gestart als lustrumactiviteit van studentenvereniging SSR te Delft, 51 jaar later uitgegroeid tot één van de grootste cabaretfestivals van Nederland. Cameretten Festival is nog steeds hét platform dat jong cabarettalent herkent, begeleidt en presenteert aan het grote publiek.

De strijd om de winst van Cameretten Festival 2016 is gestreden! Na de selecties, workshops, try-outs, de halve finale en finale is het nu tijd voor de Finalistentournee. De drie aanstormende cabarettalenten staan te popelen. Bereid je voor op een avond keihard lachen

Speciaal voor u geselecteerd