Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt

Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt

Theater Artemis / vanaf 8 jaar

Jeugd / Familie
THEATER KERKRADE
Rang 1: € 11,50
Bestel

De Gouden Krekelwinnaar uit 2005 komt nog één keer terug naar Heerlen: met de originele cast! Monty Python voor kinderen.

Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt lijkt nog het meest op een luchtkasteel; niks en alles tegelijkertijd. Verveel je kostelijk met een ogenblikje dat struikelt, een detail dat over het hoofd gezien wordt en een volgend moment dat niet meer komt. Monty Python voor kinderen, met een artiest die niet op mag en een portier die wanhopig op zoek is naar zichzelf. Dwaal gerust af als zij dat ook doen. Slaap lekker!

Je kunt thuis alvast oefenen in het kijken naar niets met de Oog-voor-detail-bril. Zorg ervoor dat je dit minstens een uur kan zonder in slaap te vallen. Succes!  Via bijgaande link zie je hoe je kunt oefenen: https://artemis.nl/voorstellingen/hopelijkniets/?link#titel_9

Groot succes
Deze eerste jeugdregie van Jetse Batelaan getuigt van een grote gedeelde liefde voor fysiek, beeldend en ontregelend theater. De voorstelling werd een succes van Europa tot de Verenigde Staten, Canada en weer terug! Nu toert hij weer door het land.

De voorstelling dingt mee voor de Zapp Theaterprijs. Je kunt op ons stemmen!

De pers over de Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt

  • ¨Hilarische kijk op ultradunne grens tussen iets en niets¨ - Theaterkrant ****
  • ‘Jetse Batelaan heeft met Het geheven vingertje en Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt twee van de leukste jeugdvoorstellingen aller tijden op zijn naam staan’- Vrij Nederland
  • ‘…het soort voorstelling dat je begrip van de wereld een kwartslag draait’ - NRC Handelsblad
  • ‘More performances should have this kind of nothing happening’ - The Herald.

Over Theater Artemis
Artemisvoorstellingen zijn avonturen. Wanneer je kinderen een avontuur aan laat gaan, worden ze aangemoedigd om creatief te denken en moedig in het leven te staan.

Kinderprijs
Voor deze voorstelling geldt een kinderpijs van € 9,50, in het bestelproces kunt u dit aangeven. 

Workshop
Om 14.10 uur begint in de Multifunctionele zaal een creatieve workshop voor kinderen vanaf  8  jaar. € 1,-. Reserveren noodzakelijk. We gaan spelen met onze fantasie en maken een gek fantasieobject van allerlei plaatjes uit tijdschriften in de collagetechniek.

‘Wie met een ‘dood’ toneel opent en het publiek met minuten stilte opzadelt, is gek of geniaal. Deze voorstelling steelt het hart van het publiek. Én dat van de jury, die unaniem kiest voor deze winnaar.’ -"Het achtplus-publiek van vandaag was twaalf jaar geleden echter nog niet geboren, voor hen is het ‘Batelaanse absurdisme’ nieuw, verwarrend en bovenal hilarisch." Theaterkrant **** "Wie denkt zich bij Artemis lekker te kunnen vervelen, heeft het mis. Het is een geweldige tegendraadse, ontregelende en absurde voorstelling die na twaalf jaar nog overtuigt. Geniaal." Brabants Dagblad

Speciaal voor u geselecteerd