Fuad Hassen

Fuad Hassen

Held

Cabaret
THEATER HEERLEN - INGzaal
Rang 1: € 13,50
Bestel

In Held neemt Fuad u mee in zijn wereld waarin bijzaken grote betekenis krijgen en hoofdzaken er niet meer toe doen. Het eten van een appel zal na vanavond nooit meer hetzelfde zijn…

Met zijn prettige en relaxte charme afgewisseld met sterke grappen in een goed opgebouwd verhaal, heeft Fuad Hassen de harten van het theaterpubliek gestolen. Hij won de jury- en publieksprijs van de Culture Comedy Award 2008, was Cameretten-finalist in 2013 en ontving voor zijn succesvolle debuutprogramma louter drie- en viersterrenrecensies. ‘Het publiek is in goede handen bij aimabele verteller Fuad Hassen’ en ‘Houd Hassen in de gaten’, schrijft het NRC.

Appel

In Held neemt Fuad u mee – met zijn typische laidback comedystijl – in zijn wereld waarin bijzaken grote betekenis krijgen en hoofdzaken er niet meer toe doen. Na het zien van de show weet u niet meer wat u nou wel of niet moet geloven. Maar één ding is zeker: het eten van een appel brengt u altijd met een glimlach terug naar de avond dat u Held van Fuad zag! 

De pers over Fuad Hassen

  • ‘Publiek is in goede handen bij aimabele verteller Fuad Hassen’ – NRC ***
  • ‘Eigenzinnig debuut van innemende verteller’ – Theaterkrant ***
  • ‘Houd Hassen in de gaten’ – Dagblad van het Noorden ****
Speciaal voor u geselecteerd