Guido Weijers

Guido Weijers

Masterclass Geluk

Theatercollege | Laatste kaarten
Musical / Show / Circus
THEATER KERKRADE
Sterrang: € 32,50
Rang 1: € 29,00
Rang 2: € 27,00
Rang 3: € 20,00
Bestel

Guido Weijers presenteert een theatercollege met humor!

Stop met mindfulness, yoga of meditatie! Neem afscheid van broccolidiëten, zelfhulpboeken, chakrareinigingen, geluksgoeroes enklankschaaltherapieën! Wat is geluk wetenschappelijk gezien? En is er een succesvol geheim? Guido Weijers weet het en gaat het u vertellen.
 
Cabaretier Guido Weijers volgde Masterclasses over 'geluk‘ aan de Erasmus Universiteit, sprak erover op TEDx over The Pursuit of Happines en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Hij mag dus oprecht van geluk spreken. Dat doet hij dan ook! In 100 minuten komen uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen voorbij die laten zien wat ons gelukkig maakt en hoe we geluk kunnen beïnvloeden. Zonder zweverig gedoe, zoals mindfulness en luisteren naar klankschalen of andere vegetarische muziek, presenteert Guido presenteert de wetenschappelijke kant van geluk. Een vlijmscherp theatercollege, met een knipoog en humor, zoals we dat van hem gewend zijn. Ook op jacht naar meer geluk? Wees er dan snel bij!

GEEN klankschaaltherapie, meditatie of vegetarische muziek
WEL wetenschappelijke onderzoeken
GEEN CABARET
WEL GRAPPIG!

Geluk zit in een klein boekje
Begin 2017 publiceerde Guido het Boekje waar je blij van wordt (niet voor azijnzeikers). Vanuit de overtuiging dat geluk in een klein boekje zit neemt hij in dit tegendraadse boekje afstand van zweverige trainingen en "vegetarische muziek' en bekijkt geluk op een feitelijke en praktische manier. Met een knipoog, zoals het deze cabaretier betaamt. Een leuke introductie op het bijbehorende theatercollege.

Waarschuwing: Mensen die deze Masterclass in 2017 al bezochten, gingen meetbaar gelukkiger naar huis dan dat ze binnenkwamen. Dat u het even weet!

Speciaal voor u geselecteerd