Karin Bloemen

Karin Bloemen

Volle Bloei

Musical / Show / Circus
THEATER KERKRADE
Sterrang: € 37,00
Rang 1: € 33,00
Rang 2: € 29,00
Rang 3: € 18,00
Bestel

Vol energie en inspiratie

Karin Bloemen brengt met Volle Bloei een programma vol energie en inspiratie, zodat u als publiek na afloop weer helemaal opgeladen bent en voelt: de bloei van mijn leven is nu! Ja, wie houdt er nou niet van Bloemen in volle bloei?

Wanneer ben je in de bloei van je leven? Sommige mensen bloeien al volop in hun jonge jaren, voor anderen begint het leven na hun 40ste en sommigen bloeien pas echt op als ze met pensioen zijn. Tenminste, dat lijkt zo…

Bloemen in bloei
Karin Bloemen brengt met dit programma een avond vol energie en inspiratie, zodat u na afloop weer helemaal opgeladen bent en voelt: de bloei van mijn leven is nu! Vol overgave zet ze al haar talenten in om dit doel te bereiken; zingend vanuit de grond van haar hart, grappen makend met haar vele gezichten… en misschien pakt ze zelfs haar dirigeerstokje er wel bij!

Ook lokaal talent bloeit op
Om ook talent in de knop tot volle bloei te laten komen, geeft Karin in elke voorstelling een lokaal talent de mogelijkheid om een nummer te komen zingen. Voor meer informatie: www.labloemen.nl.

 

 

 

Speciaal voor u geselecteerd