Level 42 (UK)

Level 42 (UK)

Staconcert

Muziek / Muziektheater
THEATER HEERLEN - LIMBURGzaal
Plaats: € 32,25
Rang 2: € 32,25
Rang 3: € 32,25
Bestel

De Britse jazz-funk groep Level 42 die in de jaren tachtig bekend is geworden door nummers zoals 'Running In The Family', 'Hot Water', 'Lessons In Love' en 'Love Games' komt weer naar onze LIMBURGzaal!

Level 42 live in het theater

Opgericht in 1980 door King, Lindup en de broers Phil Gould (drums) en Boon Gould (gitaar), bestaat de groep inmiddels alweer meer dan dertig jaar. Na een compleet uitverkochte 'Sirens' tour in Engeland en Europa zou je denken dat ze het wat rustiger aan willen doen. Maar niets in minder waar! "No Way!" zei Mark King. "Touren met 'Sirens' was één van de leukste tours die we gedaan hebben. Met de extra blazersectie denk ik dat we als band niet alleen muzikaal goed ontwikkeld hebben, maar ook in de manier waarop we onszelf presenteren aan onze fans is veel beter! Door jezelf opnieuw uit te vinden kan je er veel beter uitkomen en dat hebben we laten zien!"

Level 42 concert in Heerlen

Frontman Mark King heeft op zijn bas een percussieve stijl ontwikkeld waarin hij als eerste de “left hand slap” integreert. Deze stijl is samen met de achtergrondzang van toetsenist Lindup kenmerkend voor het jazzfunk-geluid van de band. King is net zoals Larry Graham een icoon voor basgitaristen.

Ongetwijfeld worden alle hits van de band gespeeld tijdens het optreden in Heerlen!

Live line-up Level 42

Mark King: bass/vocals
Mike Lindup: keys/vocals
Nathan King: guitar/vocals
Sean Freeman: sax/vocals
Dan Carpenter: trumpet/vocals
Nichol Thomson: trombone/vocals
Pete Ray Biggin: drums

Zitten of staan bij concert Level 42?

Let op! Dit concert is een Semi-Staconcert

Voor Staanplaatsen: kies "volloop"

Voor Zitplaatsen:
kies rang 2 of rang 3 en de best beschikbare plaatsen worden voor u uitgezocht

Speciaal voor u geselecteerd