Merry Christmas

Merry Christmas

Met Charly Luske, René van Kooten & Pearl Joan Jozefzoon

Musical / Show / Circus
THEATER HEERLEN - LIMBURGzaal
Sterrang: € 26,00
Rang 1: € 23,00
Rang 2: € 20,00
Rang 3: € 12,50
Bestel

Rene van Kooten, Charly Luske en Pearl Joan Jozefzoon éénmalig bij elkaar voor een kerstconcert

Nederlands’ bekendste podiumbeesten Charly Luske, René van Kooten en Pearl Joan Jozefzoon nodigen u uit om samen met hen kerst te vieren. Samen met hun professionele musici en backing vocals zullen de heren u ervan overtuigen dat kerst écht The most wonderful time of the year is.

Tijdens dit sfeervolle theaterconcert zullen humor, gezelligheid, warmte en muzikaliteit elkaar afwisselen. In een sfeervolle kerstsetting hoort u persoonlijke verhalen, favoriete songs en de beroemdste kersthits. Schroom vooral niet om mee te zingen bij dit eenmalige intieme kerstprogramma. Beleef een kerst om niet snel te vergeten; Feliz Navidad!

Over René van Kooten
René van Kooten is een Nederlands musicalster, zanger en acteur. Hij speelde in de musicals Aida, Beauty and the Beast, Zorro, Jersey Boys en de revival van Les Misérables. Voor deze laatste productie ontving hij een Musical Award. Van Kooten vertolkte in 2013 de rol van Jezus in The Passion.

Over Charly Luske
Charly Luske is een Nederlandse zanger, acteur en presentator. Hij speelde in de musicals Turks Fruit, The Wiz, The Full Monty en We Will Rock You. Luske was kandidaat in 2011 bij het televisieprogramma The voice of Holland en in 2012 vertolkte hij de rol van Judas in The Passion.

Over Pearl Joan Jozefzoon
Onlangs werd bekend dat niet musicalster Edwin Jonker, maar Pearl Joan Jozefzoon deze Kerst het podium zal delen met Charly Luske en René van Kooten. De Nederlandse zangeress/ musicalster speelde o.a. mee in een Nederlandstalige bewerking van de Mattheüs Passion en Dreamgirls. Daarnaast is Pearl een succesvolle en veelzijdige solo-artiest met twee albums op haar naam. Eind 2017 verschijnt het kerstalbum Het licht komt eraan. Op deze cd brengt ze kerst in huiskamersfeer naar de luisteraar toe, met eigen originele Nederlandse hertalingen van bekende en minder bekende kerstliederen.

Speciaal voor u geselecteerd