Mo Jones Big Band

Mo Jones Big Band

Let the good times roll!

Special guest Jennie Lena
Muziek / Muziektheater
THEATER HEERLEN - LIMBURGzaal
Sterrang: € 22,50
Rang 1: € 20,00
Rang 2: € 17,50
Rang 3: € 10,00
Bestel

In een swingende show neemt Mo'Jones u mee op een muzikale levensreis.

EU-jazz Award-winnaar Mo Jones kijkt samen met zijn bigband terug op zijn kinderjaren als ‘Zittesje sjnaak’ en naar de bron van de jazz en soul die tot op de dag van vandaag op tv, radio en in films te horen is. Van de Thielman Brothers tot Toots Thielemans. Van Ray Charles tot Aretha Franklin. Van Duke Ellington's Big Band tot ...  Mo'Jones Big Band. Let the good times roll!

Met special guest: Jennie Lena
Enkele verrassende gastartiesten maken deze swingende show compleet. Één naam mogen we al bekend maken: Jennie Lena. Deze Nederlandse zangeres zingt vanuit haar hart en weet je met haar stem te raken. Haar optredens zijn rauw, emotioneel, en krachtig: de muziek stroomt door elke vezel van haar lijf en met haar stem weet ze keer op keer te ontroeren. Haar stem is haar hart en ziel, waarmee ze verhalen vertelt, emoties overbrengt en echt contact maakt met de luisteraar. En dat is niet onopgemerkt gebleven. In 2015 haalde ze de finale van ‘The Voice of Holland’. Dit jaar tourt ze voor het eerst langs de theaters waar ze een akoestische set zal zingen, klein en intiem. “Samen met haar dynamische band zorgt de eigenzinnige zangeres met haar natuurlijke charmes voor een avond vol humor en fantasie. Jennie Lena betovert je met haar stem en performance”, aldus 3voor12.

The Mo’Jones Big Band is een blijvertje. Iedereen is enthousiast, de kwaliteit druipt ervan af en het is gewoonweg genieten, elke seconde!

camielmusic.nl
Speciaal voor u geselecteerd