Morning Blossoms

Morning Blossoms

ODD Continent

Uniek in Limburg
Dans / Ballet Opera / Operette Musical / Show / Circus
THEATER HEERLEN - RABOzaal
Sterrang: € 32,75
Rang 1: € 28,50
Rang 2: € 25,75
Rang 3: € 22,75
Rang 4: € 13,50
Bestel

Morning Blossoms met Celine Purcell in Theater Heerlen

ODD staat voor Opera + Dans + Drama. Na het overweldigende succes van Homebody komt ODD Continent dit seizoen opnieuw met een zinderende theaterbelevenis: Morning Blossoms. Tien dansers, negen zangers en veertig live muzikanten van over de hele wereld brengen een indrukwekkende en meeslepende musical over de gevolgen van één van de grootste natuurrampen in de geschiedenis.

Pak je kans en zie deze bijzondere, internationale productie vóórdat de rest van de wereld hem ontdekt. Als de Japanse Asuka van haar dochtertje wordt gescheiden door een tsunami, is ze vastbesloten haar dorpsgenoten bij te staan in de zoektocht naar hun vermiste kinderen. Als je je hart verliest, waar zoek je dan? Hoe ga je verder als het noodlot je treft? Hoe groot is de veerkracht van de mens? Een universeel en bijtend actueel verhaal voor alle leeftijden, met choreografieën van Remi Wörtmeyer (1e solist bij het Nationale Ballet), met nieuwe muziek van Chloé Charody en Malcolm Rock, uitgevoerd door het Orkest van het Oosten en twee topsolisten.

"Bevlogen vertolking van Orkest van het Oosten" (De Volkskrant)

"Mooi, apart, vernieuwend, ontroerend en meeslepend. Een pareltje." (Musicalnieuws)

Voorstelling van woensdag 16 november is geannuleerd
De bezoekers van deze voorstelling ontvangen persoonlijk bericht. De voorstelling van dinsdag 15 november gaat gewoon door. 

 

Tien dansers, negen zangers en veertig live muzikanten van over de hele wereld brengen een meeslepende voorstelling over de gevolgen van één van de grootste natuurrampen in de geschiedenis.

ODD Continent in Theater Heerlen

Speciaal voor u geselecteerd