Start Maand van de Geschiedenis in Limburg

Start Maand van de Geschiedenis in Limburg

Het geluk van Limburg, met Marcia Luyten, Connie Palmen & Petra Stienen


THEATER HEERLEN - LIMBURGzaal
Rang 1: € 10,00
Bestel

Na een succesvolle  Maand van de geschiedenis-activiteit in Theater Heerlen vorig jaar, zijn we terug! En hoe. De geschiedenismaand is inmiddels vast onderdeel van onze programmering, en ook dit jaar hebben we een prachtig programma voor u samengesteld, in samenwerking met Geschiedenisplatform Limburg*.

We trappen de Maand van de Geschiedenis in Limburg af met Het Geluk van Limburg. Marcia Luyten en Petra Stienen zullen u welkom heten voor een bruisende middag in het theater met interviews, muziek, vertellingen en discussies met onder andere Connie Palmen, waarin verleden en heden samensmelten rondom het thema geluk. Samen proeven en beproeven we het geluk van Limburg op de historische markt die zal herrijzen in de foyers van het theater.

Bij uw entree in het theater krijgt u tevens een consumptiebon die u kunt inwisselen voor een drankje. Het programma duurt van 15:00 uur tot ongeveer 18:15 uur.

 

* Geschiedenisplatform Limburg bestaat uit:
Historisch Goud, Sociaal historisch centrum voor Limburg, Regionaal Historisch Centrum voor Limburg, Limburgs Museum, Centre Céramique en het LGOG.

Speciaal voor u geselecteerd