Rowwen Hèze

Rowwen Hèze

Drie Kier Alaaf!

Laatste kaarten
Muziek / Muziektheater
THEATER KERKRADE
Sterrang: € 32,00
Rang 1: € 28,00
Rang 2: € 25,00
Rang 3: € 15,00
Meerdere data beschikbaar
Bestel

Drie Kier Alaaf! zal in het teken staan van carnaval. Voor Rowwen Hèze begon het eigenlijk allemaal 33 jaar geleden met het ludieke protestlied Niks stront niks. Met dit carnavaleske lied kwamen ze op de nationale TV, het feest begon en het hield niet meer op.

Toch bleek de combinatie Rowwen Hèze en carnaval al snel iets te explosief; ’n beetje als olie op het vuur. Sommige liedjes mochten destijds op carnavalsfeesten zelfs niet meer gedraaid worden vanwege het te uitbundige karakter en de explosieve uitwerking ervan op het publiek. Maar die storm is gaan liggen.  Nu 3 x 11 jaar later laat Rowwen Hèze zich opnieuw inspireren door Limburgs grootste volksfeest - hoempa en walsen, over humor, troost, honger en dorst! De regie van  Drie Kier Alaaf! is in handen van Frank Lammers.  De heren weten nog steeds heel goed waar ze vandaan komen en waar ze naartoe gaan. Naar de kloten! Maar dan in volle schoonheid. Carnaval, A laaf you!

Een samenwerking met Toneelgroep Maastricht
De succesvolle samenwerking tijdens de Limburgse theaterhit Pinkpop, een muzikaal liefdesverhaal krijgt een vervolg in Drie Kier Alaaf! De artistiek leiders van Toneelgroep Maastricht, Servé Hermans en Michel Sluysmans, spelen mee in de nieuwe voorstelling van Rowwen Hèze. Michel Sluysmans: “Toen de vraag kwam van Rowwen Hèze om mee te werken aan Drie Kier Alaaf! hoefden we niet lang na te denken. De samenwerking tijdens Pinkpop was zeer inspirerend en smaakte naar meer. In die voorstelling stond Rowwen Hèze als band in dienst van het theatrale geheel. In Drie Kier Alaaf! draaien we de rollen om en zullen wij als acteurs in dienst staan van hun muzikale verhaal.”

 

Rowwen Hèze's goudomrande revue

Ruud Maas - De Limburger
Meerdere voorstellingsdata
Vanaf € 15,00
Vanaf € 15,00
Speciaal voor u geselecteerd