The Alan Parsons Live Project (UK)

The Alan Parsons Live Project (UK)

Semi-Staconcert

Uitverkocht
Muziek / Muziektheater
THEATER HEERLEN - LIMBURGzaal
Rang 2: € 55,00
Rang 3: € 55,00
Plaats: € 49,50
Bestel

Helaas, de voorstelling is uitverkocht. Wil je Alan Parsons Live Project toch graag live zien? Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar bij Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen. Klik hier voor kaarten. 

De legendarische Britse producer, musicus en componist Alan Parsons komt op dinsdag 14 november met zijn Alan Parsons Live Project voor een semi-staconcert naar de LIMBURGzaal van Theater Heerlen. Als je de muziek van Alan Parsons opzet, glijd je een filmische wereld binnen van vocale harmonieën, gedempte bassen en subtiel crashende drums. Evergreens als 'Don't Answer Me', 'Eye In The Sky', 'I Robot' en 'Old and Wise' zullen straks Heerlen onderdompelen in een nostalgische seventies en eighties sfeer.
 

Uniek concert Alan Parsons in LIMBURGzaal Heerlen

Als jonge geluidstechnicus stond Parsons in de jaren zeventig aan de wieg van het legendarische album ‘Abbey Road’ van The Beatles. Voor zijn experimentele en vernieuwende producer bijdrage  aan de albums ‘Atom Heart Mother’ en ‘Dark Side of the Moon’ van Pink Floyd kreeg hij een Grammy. Daarnaast staan illustere namen als John Miles, Cockney Rebel, Al Stewart en The Hollies op de producer-palmares van Parsons.

Later richtte Parsons zich op zijn eigen muziek en met The Alan Parsons Project koppelde hij in de jaren ’70 en ’80 progressieve rock aan in die tijd superieure studiokunstjes. Hij bracht de belangrijkste albums van zijn carrière uit met als eerste 'Tales of Mystery and Imagination'. Elk album van het Alan Parsons Project dat hierna volgde, is een oceaan van geluiden, mooie melodieën en tekstuele hoogstandjes die doen denken aan het werk van Pink Floyd, Todd Rundgren, ELO en Genesis.

Legendarische Britse musicus, componist en producer van Beatles Abbey Road en Pink Floyd's Dark Side of the Moon komt met eigen band naar Heerlen

Speciaal voor u geselecteerd