The Originals

The Originals

Eindejaars Songference 2017

Muziek / Muziektheater
THEATER KERKRADE
Sterrang: € 26,00
Rang 1: € 23,00
Rang 2: € 20,00
Rang 3: € 12,00
Bestel

Ze spelen alles, maar dan ook echt álles.

Noem een artiest of liedje en de vijf alleskunners zetten het onherroepelijk in. The Originals spelen alles, maar dan ook echt álles. Op verzoek! Met hun onovertroffen interactieve show verovert de band al jarenlang ieders muzikale hart op festivals, feesten en via de radio. Vanavond doen ze dit in Theater Kerkrade.

De Eindejaars Songference 2017 van The Originals is het meest muzikale en interactieve jaaroverzicht ooit. In deze show blikken de multi-instrumentalisten muzikaal terug op het afgelopen jaar, want in elke gebeurtenis zit muziek. De band zet de meest opvallende gebeurtenissen uit het nieuws, de sport en de politiek ter plekke om in muziek. Aan de hand van anekdotes, korte gesprekken en muzikale dilemma’s bepaalt de zaal wat de band gaat spelen. Iedere voorstelling is dus nét even anders. Natuurlijk komen uw persoonlijke hoogtepunten ook voorbij! Dus laat u verrassen en maak samen met The Originals de soundtrack van het jaar! 

Met hun aanstekelijke enthousiasme, eigenzinnige humor, opvallende visuals, de nodige instrumentale acrobatiek en hun stralend roze pakken ben je verzekerd van 100% interactief muzikaal spektakel!

Credits

Onder regie van theatermaker/regisseur Bavo Galama brengen The Originals nu hun verbluffende muzikaliteit naar Theater Kerkrade.

Axel Lindelauf - toetsen, zang
Erik Vorstenbosch - zang, percussie
Hans Vorstenbosch - gitaar, zang, toetsen
Lars van Starrenburg - bas, zang
William van Rutte - drums, percussie

 

Speciaal voor u geselecteerd