Bas van Werven & Niels van Roij

Bas van Werven & Niels van Roij

Theatercollege 'Blik op wielen'

Theatercollege
Musical / Show / Circus
THEATER HEERLEN - LIMBURGzaal
Rang 1: € 24,00
Sterrang: € 24,00
Rang 2: € 20,00
Rang 3: € 20,00
Bestel

Twee autogekken ontwerpen samen met u een auto

Niets anders in de samenleving kleurt onze identiteit zo sterk als de auto. Wat is de kracht van design en hoe gaat de auto-industrie om met haar erfgoed en merk DNA? Wat beweegt het team van designers tot de creatie van een nieuw model en wat is hun weg?

In dit theatercollege nemen autogekken Bas van Werven en Niels van Roij u vol passie mee in de wondere wereld van autodesign. Het college is een feest voor het oog en alle andere zintuigen. Autodesign blijkt een landschap vol valse boobytraps, een wereld waar begrippen als mooi en lelijk bijzaak zijn.

Over Bas van Werven
Bas van Werven is presentator van BNR Nieuwsradio. Van 2010 tot 2016 stapte hij over naar de AVROTROS om de actualiteitenrubriek EénVandaag te presenteren. In die tijd bleef hij nog wel bij BNR actief, zo presenteerde hij het programma De Nationale Autoshow. Na zijn werk bij EénVandaag ging hij weer voltijds voor BNR aan de slag.

Over Niels van Roij
Niels van Roij, gepassioneerd spreker en autoriteit op gebied van autodesign, runt zijn onafhankelijke designstudio in Londen. Van Roij heeft gewerkt aan de New London Taxi en was betrokken bij projecten met Ford, Volvo, Rolls-Royce en 10 Downing Street. In zijn Londense studio ontwikkeltNiels designstrategieën en merk-DNA’s. Daarnaast schrijft hij boeken.

Speciaal voor u geselecteerd