Waylon

Waylon

The World Can Wait Tour

Net bevestigd / Staconcert
Muziek / Muziektheater
THEATER HEERLEN - LIMBURGzaal
Plaats: € 31,20
Bestel

Waylon komt met 'The World Can Wait Tour' naar Heerlen!

In het jaar waarin hij voor de tweede keer Nederland representeert op het Songfestival, zou je denken dat de rest van de wereld juist niet kan wachten. Maar niets is minder waar. Waylon bedient eerst een deel van zijn eigen Nederlandse fans voordat hij afreist naar Portugal om heel Europa te gaan verrassen. Zijn tournee start op 12 april en wordt afgesloten op 30 september. Op zaterdag 29 september staat hij in onze LIMBURGzaal.

Tijdens deze tournee krijgt het publiek o.a. een voorproefje van zijn langverwachte, gelijknamige album dat na het Songfestival zal verschijnen. The World Can Wait wordt het album waarbij Waylon terugkeert naar zijn liefdevolle, muzikale roots, die nog steeds geworteld zijn in Nashville. Een album waarbij hij zijn grote helden van de countrymuziek eert met zijn eigen, unieke sound. Ook de keuze van het Songfestival-lied 2018, welke bekend wordt gemaakt op 10 maart, zal niet ontbreken op deze plaat. “Er is voor mij geen ontsnappen aan. Iedere keer als ik mijn pen en gitaar op pak, zijn de eerste tonen toch altijd weer country. Maar tegelijkertijd heeft mijn eigen ontwikkeling daar inmiddels een grote invloed op gehad”, aldus Waylon.


The World Can Wait Tour

De titel van de tour is vooral een verwijzing naar het uitsluiten van alle invloeden van buitenaf, zegt Waylon.“Ik wil dat mensen die live naar mij komen kijken volledig kunnen opgaan in de muziek. Op het podium ben ik er helemaal voor mijn publiek, dat verwacht ik ook deze keer meer dan ooit van hen. Het liefst heb ik dat iedereen zijn mobiele telefoon thuis laat of minimaal uitzet. Vaak ga je toch filmen of foto’s maken. Je creëert weer een filter tussen wat je ervaart. Wat is een herinnering waard als je hem persé moet delen. Net of het anders niet is gebeurt. Hoe mooi zou het zijn als je die paar uur daar even los van komt en alleen met jezelf of mij een dialoog aangaat. Gewoon genieten. The World Can Wait.”

Het afgelopen jaar was voor Waylon een mooie opmars naar 2018. Zijn tour was binnen één dag uitverkocht, hij was de winnende coach bij The Voice of Holland en eveneens de winnaar van It takes 2. Daarnaast waren er 3 uitverkochte shows in Ahoy met Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden. Omdat muziek zijn levensadem is wil de Nederlandse singer-songwriter het komende drukke jaar vooral weer veel optreden. Waylon: “On tour ben je familie, dan wacht de wereld zowieso want alles speelt zich af onderweg ergens naartoe en waar je arriveert is dan je thuis.”

Dit concert wordt georganiseerd door Parkstad Limburg Theaters in samenwerking met poppodium Nieuwe Nor. 


De ticketverkoop start dinsdag 23 januari om 9.00 uur.

Speciaal voor u geselecteerd