Programma

Parkstad Limburg Theaters is al jaren de place to be als het gaat om musicals. Zeker als het gaat om grote musical seriebespelingen. Veelal zijn de producties van Joop van den Ende en Verlinde Entertainment exclusief in Limburg bij ons in de RABOzaal te zien. Ieder seizoen zorgen wij voor een prachtig showjaar. Zo is Parkstad Limburg Theater de trotse gastheer van grote (internationale) namen.

Musical tickets

Bij Parkstad Limburg Theaters kunt u het hele jaar door, eenvoudig en snel musical tickets bestellen. Uiteraard kunt u alle musicals tickets online bestellen. Met de iPad en iPhone kunt u uw musical tickets wel online reserveren, maar niet zelf uw plaats uitzoeken. Daarnaast kun u tijdens openingstijden van onze kassa’s ook altijd telefonisch uw musical kaartjes kopen via 04505716606 of direct aan de kassa’s uw tickets aanschaffen.

Meer over musicals

Musicals betreffen een vorm van theater, waarbij muziek, dans en gesproken dialogen gecombineerd worden, ook wel ‘musicaltheater’ genoemd. De eerste musicals werden geproduceerd in New York, aan het einde van de 19e eeuw en zijn ontstaan uit de vaudeville- en revuetraditie. Broadway blijft dan ook internationaal bekend staan als toonaangevend op het gebied van musicals, evenals het West-End in Londen vanaf ongeveer 1960. In de jaren zestig werden ook de eerste Nederlandse musical producties gerealiseerd. Op dit moment is de musical in Nederland erg populair, zowel de bezoekersaantallen als de diversiteit en kwaliteit in musicalproducties liggen erg hoog.